Menú
CA

Totes les notícies

Literatura i natura de bracet als jardins de Raixa

Literatura i natura de bracet als jardins de Raixa

(20/04/2022)

S’han organitzat un seguit d’activitats a Raixa per celebrar el III Dia Europeu dels Jardins Històrics del pròxim 26 d’abril

El departament de Sostenibilitat i Medi Ambient ha organitzat el programa «Jardins que inspiren: literatura i jardins històrics» amb motiu del III Dia Europeu de Jardins Històrics, dimarts 26 d’abril.
 
Els jardins literaris són una iniciativa de la Ruta Europea dels Jardins Històrics per difondre des del vessant patrimonial, cultural, turístic i educatiu els jardins històrics i sensibilitzar la ciutadania de la necessitat de preservar-los. Tots els jardins històrics europeus es poden unir a la celebració d’aquest dia i remarcar així la importància com a jardins d’inspiració per a la literatura.
 
La vicepresidenta el Consell de Mallorca i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, ha destacat «és la primera vegada que s’organitza un programa d’activitats sobre literatura i jardins històrics a Raixa» i ha afegit que «el departament cerca realçar la importància dels jardins de Raixa d’alt valor històric, artístic i social a l’abast de tota la ciutadania de Mallorca».
 
Per la seva banda, la directora insular de Medi Ambient, Inmaculada Férriz ha explicat que «el programa d'activitats són una oportunitat per acostar-se a altres moments històrics i una natura interpretada d'una manera diferent. Raixa i els seus jardins són un lloc de bellesa i pau i alhora un gran patrimoni que afirma la nostra identitat i història i els intercanvis mutus que configuren la nostra diversitat cultural.

Programa d’activitats

  • Visita guiada als jardins de Raixa: dimarts 26 d’abril
  • Visita guiada als jardins de Raixa: dissabte 30 d’abril
  • Ruta poètica amb recital «Som dones d’heura», dissabte 30 d’abril, coorganitzat amb la Fundació Mallorca Literària
  • Conte itinerant per descobrir els jardins de Raixa: Alícia i els jardins de Raixa, diumenge 1 de maig

 Totes les activitats són gratuïtes, però les places són limitades i amb inscripció prèvia.

Inscripcions i més informació: https://bit.ly/Programa-JardinsLiterarisRaixa